Για όλη την Ελλάδα το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται αυτόματα σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων κάθε παραγγελίας.
Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται από εταιρεία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική).

Αναμενόμενος χρόνος παράδοσης : 1 έως 4 εργάσιμες μέρες.

Αν πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 5 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση μη έγκαιρης αποστολής του δέματος, μικρή καθυστέρηση στην παράδοσή του μπορεί να οφείλεται στις μεταφορικές εταιρείες λόγω δυσπρόσιτων περιοχών, καιρικών συνθηκών, λάθους της μεταφορικής, αργιών, απεργιών κλπ.

Μετά την αποστολή της παραγγελία σας θα σταλεί το tracking Number στον email λογαριασμό σας καθώς και το όνομα τις εταιρείας Γενική Ταχυδρομική που θα αποσταλεί.


Χρεώσεις μεταφορικών για όλη την Ελλάδα :
1.Για παραγγελίες άνω των 36€ έως 8kg
δωρεάν μεταφορικά.


2.Κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 36 ευρώ.
1,8 € με ΦΠΑ μέχρι 2 κιλά . Για κάθε επιπλέον κιλό χρέωση 1 €.
Από 8 kg και πάνω κατόπιν συνεννόησης.
Στα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα συσκευασίας, καθώς και τα διαχειριστικά έξοδα.
Για παραγγελίες με μεγάλο βάρος η αποστολή θα γίνετε κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη

3. Αντικαταβολή.
Στην περίπτωση αποστολής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση 1€. Για συνεργάτες Β2Β και για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία κατόπιν βέβαια συνεννόησης. 

Συσκευασία Δώρου.
Η συσκευασία δώρου παρέχεται δωρεάν. Σε περιόδους όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, σχολική περίοδος κλπ. παρέχονται κόλλες περιτυλίγματος που είναι επίσης δωρεάν.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας καθημερινά, οι παραγγελίες που γίνονται τις ημέρες αποστολής (Δευτέρα έως Παρασκευή) για να φύγουν την ίδια ημέρα πρέπει να γίνονται το αργότερο έως τις 13:00 το μεσημέρι.

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με συνεργαζόμενη Εταιρεία Γενική Ταχυδρομική εντός 1-4 εργάσιμων ημερών αν είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα. Αν πρόκειται για δυσπρόσιτες περιοχές, ο χρόνος μπορεί να φτάσει μέχρι τις 5 εργάσιμες μέρες.

*To sxolikilista.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.