ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 28430 61002 9:00 - 13:00, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Μετά την αποστολή και παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για ακύρωση της παραγγελίας, εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος και αντικατάστασης με άλλο προϊόν τουλάχιστον ίσης χρηματικής αξίας. 
Διευκρινίζεται, ότι για να προχωρήσετε στην επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται προσεκτικά για την αποφυγή φθορών. Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του. Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.
Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος αλλά και την δαπάνη αποστολής των νέων προϊόντων ίσης τουλάχιστον χρηματικής αξίας.
Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων ή προϊόντων που εστάλησαν με δική μας υπαιτιότητα λανθασμένα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου στο 28430 61002 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες
. Τιμές προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων και οι εκπτώσεις των μελών και οι προσφορές (crazy offers) ισχύουν για ηλεκτρονικές παραγγελίες και ενδέχεται να είναι διαφοροποιημένες από τις αντίστοιχες τιμές τους στα καταστήματά μας.